Traži
Filters
Close
banner

Kontakt

Vedrana Šehagić je magistrirala na Tekstilno-tehnološkom fakultetu u Zagrebu, a još kao studentica započela je suradnju s francuskom modnom kućom specijaliziranom za proizvodnju ekološkog krzna. Ta iznimno uspješna suradnja rezultirala je samostalnom kolekcijom koja je predstavljena 2010. na Dreft Fashion Weeku pod vlastitim brendom Foch, a najbolji komadi iz te kolekcije uspješno su se prodavali u Hrvatskoj i regiji, ali i u kolijevci visoke mode – Parizu!

Foch se tijekom godina razvio u restpektabilnu modnu marku, a Vedrana u okviru njega dizajnira nekoliko linija muške i ženske odjeće koje se najbolje mogu opisati kao business casual koji je danas prisutan u 40-ak trgovina u Hrvatskoj i regiji.

Suradnju sa svojim fakultetom Vedrana je nastavila do današnjih dana i to na polju ispitivanja moderne tehnologije tekstilne industrije i inžinjerstva, a kruna te suradnje je objava nekoliko znanstvenih radova.

Novo poglavlje na svom profesionalnom putu Vedrana Šehagić je otvorila prije par godina fokusirajući se na cjelovitu uslugu korporativnog odijevanja – od savjetovanja, dizajniranja do proizvodnje i isporuke poslovne odjeće za sve djelatnosti.

*
*
*
top